Årets Glumsø-træf fandt sted på fodboldbanen overfor M&P den 2. september 2007. I stiv kuling blev der spillet fodbold, pind og rundbold og hvad ved vi. Der blev sat drage op (en skibsvariant) mens Matti botaniserede og gravede det meste af banen op, på Glumsø stadion - godt gået Matti! Estella lå vandret for at score hos svigermor Margit eller var det en anden, mens Vibeke fornemt passede trillefløjten og kortene, især det røde. Der blev driblet, der blev fintet og der blev lavet adskillige fine "Laudrup-finter". En erfaren spiller lavede et kasket-skygge-hovedstød (Ulla) - flot præstation!, Lasse lavede flere glimrende glidende tømrer-tacklinger, mens far Poul og bror Jakob kæmpede om den runde kugle. Joh, der var skam gang i løjerne, mens babySune suttede en flaske mælk i sig, ude på sidelinien. Hunden ”Tikki” og Ida fik øvet sig så meget så "Tikki" vist ikke kan trave med M&P de næste par dage. Magnus fik vasket alle Pouls granatæbler, hvilket moren nok har lært ham og Sarah greb far og andre modstandere og ”medstandere” ud af banen, i rundbold. Simon fik bygget sandslotte mens Matti asede for at rense søen for et hav af æbler. Æbler som på mystisk vis (som ingen kendte til), var havnet i pytten. Rasmus tog billeder og drillede tømrermester Lasse sammen med Simon - alle så ud til at more sig. Poul C. forsøgte sig som skovhugger og vil nok, efterfølgende, blive ansat som stadsgartner i Glumsø Kommune. Lars viste sine unikke evner ved at kunne jonglere med en dåseøl og bold samtidigt. Lis og Lilli sprang rundt som hinder, måske i håb om at få scoret en gang eller to..he..he. Søren headede så voldsomt på mål, så hans nye briller fløj rundt om ørerne på ham og os andre. Sune driblede og flaksede rundt så både modstandere og ”medstandere” blev helt rundbarberede. Margit styrede sine tropper med mild hånd til en komfortabel sejr, mens husværten Poul Berre frydede over at dynastiet Berres sublime spillere. Efter kampene blev den medbragte mad spist og skyllet ned med aqua minerale, øl og snaps. Da bollerne, pølsehornene og de hjemmesmurte sandwiches lå roligt i maverne var der tid til en kop kaffe og til at se tilbage på dagens højdepunkter – dem var der mange af. Alle forlod "Olympia", mætte, trætte og udkørte ved halvfemtiden.
Tak for en god og sjov dag og tak til arrangørerne; tak for det gode initiativ, og tak til vejrprofeterne for at de holdt slusen lukket, mens legene stod på!
Se flere billeder her!
Hilsen
UllaBedstemor og OveBedstefar

Modstandernes elegantier poserer, før kampens start! I baggrunden ses nogle  supermotiverede spillere, som er ved at lægge taktik. 
Efter kampen var der mange "der fiskede" i rørte vande! 
Børn elsker vand - lad os håbe, at Poul uden alt for mange timers arbejde kan få reetableret kanterne igen! 
Et stillbillede fra "Pindspillet", læg mærke til den sublime teknik.

Nu skal der snart spises og festes. Dragen måtte til sidst overgive sig og stige til vejrs, men inden da, havde flere ihærdige "drageopløbere" måtte løbe spidsrod - sådan, synes Poul veltilfreds at signalere! Lars Blach viser sublim boldteknik, "pigerne" bedes bemærke at han multitasker - med en dåseøl i højre hånd. 2007-09-02. 
Årets baseballfund, trådte virkelig i karakter, på Glumsø Park homeground. 2007-09-02.
Klik her for at få dit eget GoMINIsite