Kødsovs:
Tag 500 gram hakket oksekød, af en god fedtfattig kvalitet. Lad kødet brune, svitses under omrøring, derefter tilsættes en passende mængde tomatpure - spæd gerne lidt op med vand fra hanen, men kun så meget, så sovsen ikke brænder på – husk at røre rundt under seancen.
Smag til med lidt salt og peber og VUPTI, så er den GED barberet!
Velbekomme!
Server spaghetti al dente til kødsovsen - UHM!

Noodles/pasta:
Mest afhængig af str. på æggene. 
Brug 2 kopper mel, en skefuld mælk, 7 æggeblommer, en knivspids salt...hvis du ikke har en pasta- maskine kan du rulle dejen ud på bagepapir og senere rulle den til en roulade, som skæres i passende skiver eller strimler. 

Lad dejen/pastaen tørre i cirka ½ time, inden den koges "al dente". 

Voila!

Klik her for at få dit eget GoMINIsite