Villy Vinther Blach

Villy Vinther Blach, her som 31-32-årig. Billedet er fra Lis og Ullas konfirmation den 26. marts 1961.

Det er Villy til venstre på billedet og til højre for ham ses Grethe Vintersbølle, Svend og Clara samt Carlo og Jytte (Kajs familie).
Villy blev født den 30. december 1929 i Store Ebberup, som nummer ti ud af en søskendeflok på ti, han blev døbt Villy Vinther Blach.
En overgang tjente han på egnen hvor familien boede, hans fritidsinteresse var håndbold. Hans to brødre Robert og Viggo tjente på Fyn og det syntes Villy var spændende, så han tog en tur derover og fik plads på en gård i Fremmelev, naboer til denne gård var Kirsten og Verner Petersen, Villys bror Erik kendte Verner fra hans tid på Lerkenfelt ved Kalundborg, Verner var kommet hjem til Fyn hvor han havde overtaget fødegården, da han en dag så Villys plovfure, sagde han, ”du må være bror til Erik Blach, for han kunne også fure op over en stor mark, nøjagtigt så ligesom dig”, Villy var meget pertentlig, han var meget hos Robert og Viggo og gav altid en hjælpende hånd når de havde brug for det, hvis han i en periode var ledig boede han hos Robert, han var meget glad for den lille Jytte. Brødrene på Fyn samt en ven Poul, havde en kortklub, spillede sammen til en tur på Fyn og Jylland, der blev lejet en bil med chauffør og så fik den ikke for lidt, altid måtte Villy holde for i sjov, han var ”trillebør” og bar rundt på Ida i en papkasse. Det varede i mange år, det var vildt, men det var en sjov tid, han spillede badminton og alle kunne lide ham. Men lige pludselig trak han sig tilbage fra familien og en overgang levede han som eneboer uden at nogen vidste hvor han var, men en dag vendte han tilbage til det såkaldte etablerede samfund og fik fast bopæl i Otterup dog stadigvæk, efter eget ønske, uden kontakt til familien. Villy døde den 15. november 2003.

Klik her for at få dit eget GoMINIsite